Stire Elena Gheorghe

Scrisa de: B-JohnnyBlaze
Vizualizari: 83
Scrisa: joi, 26 februarie 2015 la 14:41:22
BBCode: [url=/stire/id/2-elena-gheorghe]Elena Gheorghe[/url]
Elena Gheorghe lanseaza varianta live a piesei “Pana la stele”
Elena Gheorghe continua lansarile din seria “Love Moments - Live Sessions” cu a cea de-a treia piesa, “Pana la stele”, o interpretare speciala, live, a hitului artistei lansat in 2008.
“Nu e deloc intamplatoare alegerea acestei piese pentru lansarea de Ziua Indragostitilor. Toate cuplurile de indragostiti au cate o piesa, un refren, care spun povestea sau poarta emotia istoriei lor de iubire. Pentru mine si Cornel, jumatatea mea de 11 ani, aceasta piesa e “Pana la stele”. O cant mereu cu gandul la el, a fost refrenul pe care am dansat la nunta noastra, e melodia care, de fiecare data, ne aminteste de toate momentele minunate ale povestii noastre de iubire. Si imi doresc ca, odata cu ea, sa transmitem tuturor celor care asculta versiunea live-session, increderea in forta incredibila a iubirii si pofta de a pretui sau cauta, pentru cei single, sufletul-pereche”, declara Elena.
Clipul acestui “Love Moment” are, in afara de inregistrarea live a interpretarii piesei Elenei, impreuna cu bandul sau de instrumentisti, imagini inedite de la nunta artistei din 2012, cu muzicianul si managerul Cornel Ene.
“Love Moments - Live Sessions” a debutat pe 15 ianuarie si o data la doua saptamani, in fiecare joi, Elena lanseaza o noua piesa inregistrata live, cu trupa ei de instrumentisti, iar proiectul este creat de catre artista ca sa celebreze “energia si atmosfera pe care le creeaza o interpretare live, cu band-ul in spate, cu vibratiile pe viu ale fiecarui instrument; in live sessions stau esenta, povestea, bucuria unui artist.”
SMS
Nu a fost notata inca!
Nu ai acces, deoarece nu esti autentificat!
Nu a primit Like inca!
+Like - -DisLike
Nu a fost comentata inca!
Nu ai acces, deoarece nu esti autentificat!
Distribuie pe: facebook twitter google linkedin myspace email
Stiri >> Stiri, categoria FunWap.ro >> stire Elena Gheorghe
meniu prim
..:: wWw.FunWap.ro ::..